OVER ONS

Een van de mooiste woorden in de Engelse taal is waarschijnlijk ‘Serendipity’. Diens letterlijke betekenis vertaalt naar een toevallige gebeurtenis op een gelukkige of gunstige manier. In het geval van Stephanie Bosten en Laura Valkiers, het vrouwelijke power duo achter THE IVORY CLUB, was deze gebeurtenis zowel fortuinlijk als vreugdevol.

De twee vrouwen zijn beide getrouwd in 2017 en terwijl ze op zoek gingen naar die ene perfecte trouwjurk, ondervonden ze beide dezelfde obstakels: terwijl er op Pinterest een overvloed aan inspiratie te vinden is, leek de Belgische bruidswinkel geen aanbod te hebben voor de coole, moderne, jonge, bohemian bruid. Dit veroorzaakte een aha-moment voor beide: het opstarten van een eigen bruidsboetiek. Een bruidswinkel die unieke en luxueuze ontwerpers heeft, geselecteerd over de hele wereld. Een winkel waarin je een totaalconcept ervaart, zonder dat deze ooit intimiderend overkomt, van zodra je binnenstapt tot je buiten wandelt met de bruidsjurk van je dromen.

Alsof het lot zich kwam moeien, werden de twee, jonge, Antwerpse ondernemers aan elkaar geïntroduceerd en vergeleken ze hun plannen. Verbaasd door de vele gelijkenissen besloten Stephanie en Laura om de handen in elkaar te slaan. Zo combineerden ze hun krachten, ervaring, smaak, persoonlijkheid en visie in één ambitieus doel: The Ivory Club.

Bij The Ivory Club ervaren jonge bruiden en pas verloofde vrouwen een nieuwe en innovatieve manier van op zoek te gaan naar die ene trouwjurk uit hun dromen. Een zorgvuldig gekozen selectie van jurken en designers is aangeboden in een relaxte setting waarin Stephanie en Laura werken met een-op-een afspraken zodat ze elke bruid zo goed mogelijk kunnen helpen. Bij The Ivory Club wordt elke bruid dan ook lid van een ruimdenkende club waar zij in het middelpunt van de belangstelling staan – net als op hun speciale dag.


— Laura & Stéph

 

CONTACT

MECHELSESTEENWEG 17

2018 ANTWERPEN

info@theivoryclub.be

0032 495187724 // 0032 484209599

OPENING HOURS

DINSDAG - ZATERDAG 9.00 - 19.30

ZONDAG 9.00 - 13.00

enkel op afspraak

voor meer informatie, stuur ons een bericht.

 

follow us : @theivoryclub.bridal